Kruso Logo
Kontakta oss

Stärkande digitala upplevelser.

På Kruso tror vi på designens transformerande kraft. Vårt dedikerade team av designers kombinerar kreativitet, strategi och teknisk expertis för att skapa exceptionella digitala upplevelser för våra kunder. Med fokus på användarcentrerade designprinciper strävar vi efter att skapa intuitiva och visuellt tilltalande lösningar som fångar publikens intresse och driver resultat.

En relevant produkt är A och O, men inte alltid tillräckligt för dagens användare, som förväntar sig mötas av intuitiva och intressanta lösningar/produkter. En genomtänkt design kan därför vara avgörande för om dina kunder köper produkten eller inte.

String FurnitureD2C e-commerce

Vad är en bra design?

En bra design spelar stor roll utifrån många aspekter i våra liv - det gäller inte minst digitala produkter och tjänster! Hur många gånger har vi inte lämnat en sida i frustration över att vi inte hittar rätt information? Eller för att betalningslösningarna är krångliga? Eller för att webbsidan inte är mobilanpassad? En välpaketerad design, med en god användarvänlighet, är därför oerhört viktig - det gör att produkter får en ökad tillförlitlighet, skapar tillfredställelse för användaren och ökar chansen för merförsäljning.

Vi på Kruso, tillsammans med våra samarbetspartner inom design, hjälper dig gärna att se över din design och hur den kan förbättras!

incoB2B självscanningsapp för detaljhandeln

Bra design är också...

Lättförståelig, tydlig och väl genomtänkt.

På frågan om utsidan ger insidan en chans, är svaret ja - iallafall när det kommer till design av webbplatser. Det har visat sig att estetiska kompletta produkthemsidor bedöms mer användarvänliga - oavsett om produkten är funktionellt svagare (läs mer om det här).

Så nästa gång du funderar över designens betydelse, ställ dig själv frågan: Hur sannolikt är det att du köper en produkt på en webbsida med dålig användarvänlighet och en icke-estetisk tilltalande sida?

Kontakta oss

Kom i kontakt med vår VD, Lotten Holmgren.

lotten@kruso.se

+46735124970