Kruso Logo
Kontakta oss

Över 20 års erfarenhet - och vi är fortfarande nyfikna

Vi på Kruso är do'ers - under de senaste 20 åren har vi spelat en viktig roll i den digitala utvecklingen, och vi har tillsammans utvecklat över hundratals gedigna tekniska lösningar. Detta har lett till bättre serviceupplevelser för både kunder, medborgare och medarbetare. Våra tekniska lösningar sträcker sig från globala commerce-plattformar, stora CMS-baserade webbplatser till skräddarsydda affärssystem och webb-appar.

String FurnitureD2C e-commerce

Teknisk rådgivning

Innovationstakten inom digital utveckling har aldrig varit snabbare. Nya verktyg och metoder introduceras nästan veckovis för dig som digital chef och därför är en teknisk strategi viktigt för framgången av din plattform. Ska du välja en "best of breed" tech stack, en 100% composable och headless systemarkitektur baserad på öppna API:er, eller ska du välja en mer förpackad lösning där allt finns "out of the box"? Svaret är inte enkelt och beror helt på din organisations digitala mognad, föredragna kostnads- och licensmodell, befintliga system, grad av anpassning, med mera.

Oroa dig inte - Vi kan hjälpa dig hitta svaren. Baserad på vår erfarenhet, noggranna analyser och konsultarbete kan vi hjälpa dig att välja rätt tech stack, konstruera systemarkitekturen och formulera en effektiv teknisk strategi för ditt företag.

Rosendahl Design GroupGlobal handel.

Vi utvecklar tekniskt komplexa lösningar

Vi arbetar framför allt med att utveckla tekniskt komplexa lösningar, som att implementera CMS- och e-handelslösningar samt utveckla kampanjsiter, mobilappar, med mera. Våra partnerskap sträcker sig från klassiska "best of breed"-system som Sitecore och Optimizly till de nyare headless-systemen som Contentful, Contentstack, Commercetools och Bigcommerce.

Vi arbetar enligt agila utvecklingsmetoder, ofta enligt ramverket Scrum. Vi väljer gärna att jobba i 2-veckors sprintar i små team och strukturerar våra projekt enligt iterativa MVP-processer. På så sätt skapar vi mest värde på kortast möjliga tid.

Det är viktigt för oss att leverera den högsta kvaliteten på marknaden och vi inkluderar omfattande test- och kvalitetssäkringsmetoder som integrerade element i våra utvecklingsprocesser.

Integrationer

CDP, ERP, PIM, Marketing Automation, Bokningssystem, DAM, OMS, betalningssystem eller ESDH... Hur många integrationsprojekt har du genomfört? På Kruso vågar vi påstå att vi har sett de flesta av dem. Från gamla bokföringssystem till moderna composable och API-baserade programvaruarkitekturer. Vi är stolta över att utveckla komplexa dataflöden mellan många system och sammanföra dem till fullt integrerade meningsfulla digitala tjänster för dig och dina kunder.

Specialutveckling

Vi älskar att utforska möjligheter och bryta ny mark. Det är därför vi inte är rädda för att gå utanför de standardiserade system som vi vanligtvis arbetar med - och hela vägen till "beyond the API". Här arbetar vi med anpassad utveckling av både data-tunga och stora affärskritiska plattformar till mindre plug-ins och moduler som förlänger och anpassar befintliga system för att bäst stödja ditt företag.

Som med våra standardiserade system baserar vi dessa lösningar på .NET och JavaScript och väljer en öppen och modulär systemarkitektur byggd som mikrotjänster (MACH).

Mobilutveckling

Progressiva webbapplikationer (PWA) är ett webbläsarbaserat tillvägagångssätt för mobilplattformar som skapar snabba och tillförlitliga användarupplevelser. Genom att kombinera möjligheterna som finns i den traditionella webbläsarbaserade tekniken med alla fördelar med en mobilupplevelse underlättar du arbetet med att bygga effektiva konverteringsflöden och mer intuitiva digitala serviceupplevelser - allt medan du använder mindre data än om du använde en nativ app. PWA kännetecknas av extremt snabba laddningstider, möjlighet att använda appar offline, push-notiser och installation på din startsida.

Läs mer!

Vill du vara nyfiken tillsammans med oss? Låt oss hjälpa dig med din digitala resa. Kontakta oss!

Kontakta oss