Kruso Logo
Kontakta oss

Operations

Digital framgång är inte en destination - utan en pågående resa. Det räcker inte att din digitala lösning fungerar perfekt från dagen du lanserar den. Dina användare förväntar sig mer än så! De vill att den digitala lösningen kontinuerligt förbättras utefter deras behov. Vi på Kruso erbjuder därför stöd även efter lansering, för att just din produkt ska bli ännu bättre!

Molntjänster

IT-infrastruktur och effektiv drift av produktwebbsidor är stundtals komplexa, men också avgörande för verksamheten. Många organisationer instämmer såklart med att driften är viktig, men allt för ofta prioriteras den bort.

Vi kan på olika sätt hjälpa dig och ditt företag, bland annat genom Molntjänster. Molntjänster brukar beskrivas som ett "onlinebaserat IT-underhåll", där du kan outsourca de mest specialiserade områdena till experter som oss, oavsett var och hur du hostar din digitala lösning.

Våra tjänster inkluderar bland annat:

  • Konfiguration av "deployment"-processer och versionskontroll

  • Säkerhetsoptimeringar och kontinuerlig hantering av datakonsumtion

  • Vi säkerställer en stabil och blixtsnabb prestanda (detta genom lastbalansering, automatisk skalning vid peak-load-perioder, komplexa CDN-nätverk och andra administrativa uppgifter som är relaterade till att driva en molnbaserad lösning).

Vi arbetar främst med Microsoft Azure Cloud för generella hostingkrav och Netlify och Vercel för hosting av moderna frontend-tekniker som statisk site generation och serverlösa backend-tjänster.

CargoluxGlobal webbutveckling.

Cargolux International Airlines

Cargolux är Europas största flygbolag för frakttransporter. Tillsammans med deras IT-team driver vi företagets globala webbplats. Läs om hur vi driver lösningen i en avancerad Azure Cloud-setup, vilket utmärks av en mycket hög säkerhetsnivå, hög prestanda och en 24/7 drift- och supportservice.

Kontakta oss!

Har du några frågor?

Kom i kontakt med vår VD, Lotten Holmgren.

lotten@kruso.se

+46735124970