Kruso Logo
Kontakta oss

commerce­tools

En molnbaserad, API-först, headless handelsplattform som ger dig verktyg och flexibilitet att bygga och hantera digitala handelsupplevelser. Utformad för att stärka och skapa unika och högt anpassningsbara e-handelslösningar som kan anpassas till föränderliga marknadsförhållanden och kundförväntningar. Med andra ord, äkta komponerbar handel.

Omformar världen av onlinehandel och affärer

commercetools är en ledande molnbaserad, headless handelsplattform som erbjuder en uppsättning funktioner skräddarsydda för den moderna digitala eran. Deras flexibla API-drivna tillvägagångssätt gör att företag kan designa unika och engagerande shoppingupplevelser över olika kanaler, medan den modulära arkitekturen säkerställer smidighet och skalbarhet.

På Kruso kombinerar vi vår expertis inom digital innovation med commercetools kraftfulla handelsmöjligheter för att skapa skräddarsydda lösningar för våra kunder.

Vår djupa förståelse för commercetools plattformen gör det möjligt för oss att snabbt implementera och iterera, vilket säkerställer att företag snabbt kan gå live och anpassa sig effektivt till förändringar.

Tillsammans säkerställer vi att ditt företag förblir smidigt och utnyttjar nya teknologier och trender när de uppstår.

Att definiera marknaden för headless och omnichannel

commercetools möjliggör en enhetlig shoppingupplevelse över alla kanaler - vare sig det är webben, mobil, sociala medier eller i butiken. Det innebär att kunderna får en konsekvent varumärkesinteraktion, oavsett om de handlar från sina mobila enheter eller besöker en fysisk butik.

Med sin molnbaserade arkitektur kan företag effektivt skala upp eller ner baserat på efterfrågan. Denna flexibilitet säkerställer att företagen endast betalar för det de använder samtidigt som de är förberedda för trafikspikar, särskilt under högsäsong.

Med sin omfattande uppsättning av API:er och integrationsmöjligheter kan commercetools enkelt kombineras med AI- och maskininlärningsverktyg. Genom att undvika de monolitiska sviterna från traditionella plattformar kan företag dra nytta av en minskad total ägandekostnad (TCO).

E-book: Scaling businesses with the power of composable commerce

Dyk djupt in i den transformerande världen av komponerbar handel med vår exklusiva E-bok "Skalning av företag med kraften av komponerbar handel", inklusive:

  • Komponerbar Handelsmigrationsguide för B2C av commercetools.

  • Omnichannel-handbok av commercetools.

  • Fallstudie: Utforska Triumph Motorcycles framgångsrika övergång till en ny komponerbar handelsplattform, experttillverkad av Kruso.

Utrusta dig med de insikter och verktyg som krävs för att driva din e-handel till nya höjder. Anmäl dig nu för att få din kopia.

Scaling businesses with the power of composable commerce

  • E-book | Scaling businesses with the power of composable commerce

E-book | Scaling businesses with the power of composable commerce

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

MACH som en effektiv drivkraft

I dagens digitala landskap, där smidighet och anpassningsförmåga är av största vikt, framträder commercetools som en ledande aktör genom att använda MACH-arkitekturen för att omdefiniera gränserna för vad som är möjligt inom handel.

  • Mikrotjänsttillvägagångssätt: commercetools strukturerar sina funktioner kring individuella, modulära mikrotjänster. Detta gör det möjligt för företag att välja, skala och anpassa specifika funktioner efter sina behov. Det är jämförbart med att bygga din digitala butik med specialiserade byggklossar, var och en skräddarsydd till perfektion.

  • API-First Design: Född ur en API-först mentalitet är varje funktion och egenskap inom commercetools tillgänglig via robusta API:er. Denna integrationsnivå är unik och möjliggör sömlös integration av olika teknologier och plattformar, från AR/VR till IoT.

  • Cloud-native och globalt: Som en molnbaserad lösning lovar commercetools hög tillförlitlighet, skalbarhet och global närvaro. Med datacenter spridda över hela världen kan företag leverera enastående prestanda till kunderna, oavsett var de befinner sig.

  • Headless-arkitektur: commercetools antar en headless-arkitektur, där frontend separeras från backend. Detta ger företagen en oöverträffad flexibilitet i utformningen av kundupplevelser utan begränsningar från backend - en viktig tillgång i vår fleranvändar-, flerkanals shoppingmiljö.

Varför välja commercetools för din handelslösning?

Med commercetools och Kruso som dina pålitliga partners i din digitala resa har du säkerställt en framtidssäkrad lösning. Oavsett storleken på ditt företag kan en headless handelslösning hjälpa dig att växa.

Om du är intresserad av att lära dig mer om hur commercetools och Kruso kan hjälpa dig att skala din verksamhet, fyll i formuläret nedan, och vi kommer att kontakta dig.

Vill du veta mer?

Om du är osäker på om commercetools är rätt val för dig, tveka inte att höra av dig för ett snabbt samtal.

Lotten Holmgren

lotten@kruso.se

+46 735 124 970