Kruso Logo
Kontakta oss

Ridestore.

En modern Best-of-Breed teknisk arkitektur, inklusive en omfattande integrering av Klarna-betalningar.

Sedan starten 2016 har Ridestore utvecklats till en av Sveriges ledande onlinebutiker för mode och sportkläder. Företaget verkar för närvarande i mer än 70 marknader med en portfölj av flera varumärken som inkluderar allt från snowboards, skidor, utomhuskläder och streetwear. Företagets uppdrag är att ge sina kunder möjlighet att uttrycka sin kreativitet - ett vinnande recept som har lämnat Ridestore med en omsättning nära en halv miljard svenska kronor.

Ny och flexibel digital betalningslösning

Vi är särskilt stolta över vår integration mellan Klarna och commercetools. Ridestores framgångsrika expansion till Nordamerika och andra delar av Europa har resulterat i ett behov av en ny och mer omfattande betalningslösning. Efter en grundlig marknadsundersökning beslutade Ridestore att göra detta genom Klarna Payment Solution. Valet grundades både på den moderna tekniska arkitekturen som tillhandahålls av Klarna, som möjliggör en ännu mer komplex integration utan problem och inte minst deras marknadsledande funktioner när det gäller betalningsalternativ för konsumenter. Den helt API-baserade integrationen lanserades under sommaren 2021, vilket fick en stor del av Klarnas huvudfunktioner att spela tillsammans med commercetools - vilket förbättrar konsumenternas köpupplevelse.

Behöver du en Klarna X Commercetools-integration?

Utöver att stärka Ridestores shoppingupplevelse online har vi byggt en solid lösning som kan användas i vilken integration som helst mellan Klarna och Commercetools. Detta innebär att du inte behöver börja om från början, vilket leder till lägre kostnader och snabbare leveranstid till marknaden.

Det handlar om teamwork.

Vi är specialister som hjälper våra partners att lösa komplexa tekniska problem genom att antingen ta hand om hela projektet eller komplettera våra kunders team med vår expertkunskap. I detta fall vi har blivit en betrodd partner och rådgivare för Ridestore - en sann BFF. Vi värdesätter detta partnerskap mycket eftersom det gör det möjligt för oss att växa starkare tillsammans, samtidigt som vi skapar värde för vår klient.

Modern Commerce Playbook for Business

Hungry for more insights on Modern Commerce Architecture? This whitepaper shares with you how your business can benefit from Headless Commerce. 

Key takeaways:

  • Five Business Benefits to Headless Commerce

  • How to choose a suitable front-end

  • Which capabilities do you need in your commerce solution

  • Five steps to migrate to a Headless Commerce platform

Exclusive whitepaper

  • Modern Commerce Playbook for Business

Fill out the form and get access to exclusive material

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.