Kruso Logo
Kontakta oss

Danmarks Tekniske Universitet.

En prisbelönt världsklass Sitecore-lösning för en världsklass elituniversitet.

DTU är ett privat tekniskt elituniversitet med internationell räckvidd och en mission att utveckla världsledande natur- och teknikvetenskap för globala samhällens bästa. Universitetet är ett av Danmarks största med mer än 5 000 anställda och 9 000 studenter.

Utmaning

Vi hade DTU som kund i mer än ett decennium, där vi tjänade som deras betrodda digitala partner. Ett av de största projekten var 2012 där DTU formulerade en ny kommunikationsstrategi med digitala medier som den mest centrala drivkraften för att dela kunskap bland DTU och samhällena runtomkring dem. Detta inkluderade alla interna plattformar och system som skulle integreras i en central plattform för att säkerställa mer effektiva arbetsflöden och kunskapsdelning internt och externt. Plattformarna kommunicerar till flera målgrupper, inklusive alla studenter, sökande, press, lärare och alla andra personer som är relaterade till DTU. DTU tar emot studenter och lärare från hela världen. De beslutade att basera den nya plattformen på en Sitecore multisite-lösning med Kruso som deras digitala partner.

Lösning

Kruso har varit ansvarig för utveckling, lansering och underhåll av detta ambitiösa Sitecore-projekt under flera "generationer". Den komplexa plattformen utmärker sig för sin användarvänlighet, utmärkta servicenivådesign, felfri prestanda och stabilitet. Systemet levererar data från ett brett utbud av olika tredjeparts- och interna system i över 40 olika integrationer. Detta inkluderar ERP-system, olika specialiserade inlärningsplattformar, utbildningshanteringssystem och många fler.

Resultat

Den prestigefyllda utmärkelsen "Sitecore Site of the Year 2013" visade att DTU hade en av de mest komplexa och marknadsledande Sitecore-webbplatserna hittills - och hedrade de höga ambitionerna hos denna internationella elituniversitet. Hela plattformen består idag av över 800 individuella undersidor, 35 000 sidor, +200 redaktörer och 200 000 unika besökare per månad. Vi hade kunden fram till 2019.

Träffa teamet

 • Backend-utvecklare

  Christian
  Christiansen

 • Backend Developer

  Mikkel
  Kragelund Nielsen

 • COO & Partner

  Martin
  Brinch Petersen

 • +45 21 47 73 94 mbp@kruso.dk

  Want to know more about the case?