Kruso Logo
Kontakta oss

BigCommerce

Höj din handel till nästa nivå. BigCommerce kombinerar det bästa av SaaS och API-aktiverad öppenhet och flexibilitet, vilket ger dig företagsintegrationerna och verktygen du behöver för att anpassa dig snabbare.

Allt du behöver på en plattform

Flexibilitet, skalbarhet, hastighet och smidighet. Du nämner det. BigCommerce har allt! Med visionen att hjälpa handlare att sälja mer i varje tillväxtstadium, från små startups, till medelstora företag, till stora företag, har BigCommerce blivit den ledande Open SaaS-lösningen i handelsvärlden.

BigCommerce erbjuder en robust och skalbar e-handelsplattform som ger företag möjlighet att bygga och växa deras onlinebutiker. Med BigCommerce får du tillgång till en funktionsrik plattform som kan hantera varje aspekt av dina e-handelsoperationer.

String FurnitureD2C e-commerce

BigCommerce för dina behov

Hos Kruso vet vi att en storlek inte passar alla. Därför är BigCommerces flexibilitet och anpassningsalternativ perfekta för företag med unika behov. Vi kan skräddarsy din onlinebutik för att stämma överens med ditt varumärkesidentitet och resonera med din målgrupp.

Oavsett om du letar efter headless, flera butiksgränssnitt, omnichannel, B2B eller B2C, stärker BigCommerce din framgång genom hela processen.

Varför BigCommerce?

Omfattande funktioner: BigCommerce erbjuder ett brett utbud av inbyggda e-handelsfunktioner, vilket gör det enkelt att hantera och växa din onlinebutik utan behov av omfattande anpassningar.

Skalbarhet: Oavsett om du är ett litet företag eller ett stort företag, kan BigCommerce skala efter dina behov, vilket säkerställer att din onlinebutik förblir robust och effektiv när ditt företag växer.

Flexibilitet och anpassning: BigCommerce ger flexibilitet för att designa och anpassa din onlinebutik för att stämma överens med ditt varumärkes identitet och unika krav, och skapar en skräddarsydd shoppingupplevelse för dina kunder.

Omnichannel Commerce Report

Rapporten för Omnichannel Commerce 2023 ger insikt i hur varumärken mer effektivt kan engagera kunder över online och offline kanaler.

Vi jämför nuvarande data med föregående års data om kunders köpvanor för att belysa utvecklande trender och förändringar.

Under pandemin investerade många återförsäljare i att integrera sina online och offline-upplevelser. Denna strategi lönar sig fortfarande.

Läs mer om det och många andra insikter i rapporten.

Skaffa ditt exemplar nu!

  Samarbete med Kruso och BigCommerce

  På Kruso specialiserar vi oss på att skapa sömlösa och framgångsrika e-handelsupplevelser som driver tillväxt och intäkter.

  Tillsammans med BigCommerce arbetar vi nära dig för att förstå dina unika affärsmål och skapa skräddarsydda lösningar som uppfyller dina behov. Vårt team av experter är här för att erbjuda kontinuerligt stöd och säkerställa att din onlinebutik fortsätter att blomstra.

  Vi tror på snabb tid till marknad med ett suite-liknande tillvägagångssätt men med möjlighet att bygga headless när organisatorisk beredskap finns på plats.

  Vill du veta mer?

  Om du är osäker på om BigCommerce är rätt val för dig, tveka inte att höra av dig för ett snabbt samtal.

  Lotten Holmgren

  lotten@kruso.se

  +46 735 124 970