Kruso Logo
Kontakta oss

Site­improve.

Sales automation platform.

Siteimprove är ett danskt mjukvaruföretag som erbjuder en komplett lösning av olika onlineverktyg för diagnos av en given webbplats för fel, säkerhetsproblem och ineffektivitet.

Utmaning

Siteimprove har stora tillväxtplaner och en ambition att erbjuda ledande kundservice på marknaden. Digitala lösningar är kärnan i denna strategi, och Siteimprove har valt Kruso för att stärka deras nuvarande försäljningskanaler med en riktig e-handelsupplevelse.

Lösning

Vårt första nyckelprojekt var att utvidga Siteimproves försäljningsaktiviteter med en äkta digital försäljningsupplevelse. Konceptet var en ny plattform som möjliggör för potentiella kunder att ladda ner provversioner, prenumerera på Siteimproves molnbaserade produkter och hantera sina prenumerationer online. I april 2017 lanserade vi den första versionen av Siteimproves globala självbetjäningsplattform, inklusive en ny webbplats, användarregistreringsflöde och en ny självbetjäningsfunktion. Lösningen bygger på Umbraco och en djup integration med Siteimproves egna ERP-system. Stripe används som betalningsleverantör och abonnemangsmotor på plattformarna som har lanserats på över 10 språkversioner.

Resultat

Plattformen rullas för närvarande ut i över 12 länder, varav Japan är det nästa. Vår roll är att upprätthålla och driva plattformsutvecklingen samt presentera många spännande nya koncept. Följ med här för att få fler uppdateringar om detta spännande projekt.

Vi är stolta över att kunna kalla oss Siteimproves föredragna digitala partner och glada över att kunna spela en roll i att nå deras ambitiösa affärsmål.

- Lars Ørum Andersen, CEO, Kruso A/S

Träffa teamet