Kruso Logo
Kontakta oss

Nord-lock Corporate Website.

Lansering av en ny global företagssida och handelslösning.

Nord-Lock Group är världsledande inom säkra bultlösningar med produkter som används i en rad kritiska tillämpningar, som vindturbiner, höghastighetståg och berg- och dalbanor. Deras kunder inkluderar många av världens mest respekterade företag som litar på Nord-Lock Group, till stor del på grund av deras djupa tekniska kunskap och förstklassiga support.

Utmaning

Ett av våra första projekt på Kruso var att bygga en helt ny webbplattform för att stödja Nord-Lock Groups ambition att revolutionera deras digitala ekosystem. För att markera denna helt nya start var en plattformförbättring nödvändig. Det största projektet på denna nya plattform var en global webbplats för att uppfylla behoven av att visa upp koncernens teknikvarumärken: Nord-Lock, Superbolt, Boltight och Expander System. Detta skulle också innefatta en helt ny look and feel på webbplatsen.

Lösning

Vi byggde en hel digital ekosystem baserat på Optimizely som stödde inte bara webbplatsen utan också andra digitala lösningar som en e-handelsplattform och olika webbapplikationer. På detta sätt möjliggjorde vi att redaktörer kunde återanvända moduler och innehåll i olika sammanhang. Som alltid tillämpade vi vår samarbetsmodell för att säkerställa kvalitet och samarbetade med designbyrån Kunde & Co samtidigt som vi arbetade nära Nord-Lock Groups IT-, marknadsförings-, affärsutvecklings- och säljteam.

Resultat

Den första versionen av den helt nya digitala plattformen har framgångsrikt lanserats i 17 länder och fler är på väg. Nästa steg blir en integration med Dynamics 365, vilket gör det möjligt för B2B-kunder att hantera sitt partnerskap med Nord-Lock Group online. Plattformen är redo att hantera många fler applikationer och att tillåta innehåll och moduler att användas i alla projekt, vilket säkerställer varumärkeskonsistens och enkel hantering.

Thanks to our partnership with Kruso we have been able to implement a platform that allows to collect all digital content, e-commerce and marketing in one place. We also appreciate that Optimizely DXC provides great opportunities to integrate with other cloud-based systems through Microsoft Azure.

- Sebastian Svärdebrandt, Group CIO, Nord-Lock Group.

Träffa teamet