Kruso Logo
Kontakta oss

DOT Webshop.

En enkel och intuitiv e-handelslösning där kunder kan köpa olika biljetter i en enda butik, som inkluderar tre olika transportleverantörer.

DOT är ett samarbete mellan tre danska kollektivtrafikleverantörer, Movia (buss), DSB (tåg) och Metroselskabet (metro). DOT ger en gemensam ingång för kundtjänst, prisinformation, biljettguider och annan relevant kommunikation för användare av kollektivtrafik i östra Danmark.

Utmaning

DOT behövde ersätta sin tidigare webbutik på grund av förändringar i priser och produkter. De ville omforma och integrera webbutiken i den nuvarande DOT-webbplatsen, som också utvecklades av Kruso. Utmaningen var att bygga en sömlös onlineköpupplevelse som integrerar komplex produktdata över alla tre varumärken - på tre månader.

Lösning

Vi baserade lösningen på en Umbraco CMS med en uCommerce handelsmotor integrerad i en Navision-baserad ERP-bakända.

Resultat

Vi gjorde det! Vi lyckades omvandla högt komplexa datastrukturer och systemkrav till en enda, enkel och intuitiv shoppingupplevelse som konsoliderar alla biljettyper från alla tre företagen till en. Idag kan DOT:s kunder köpa en rad olika biljetter i en enda butik, även om produkterna hämtas av de tre individuella företagen bakom DOT.

Träffa teamet