Kruso Logo
Kontakta oss

Omnium

Överbrygga klyftan mellan online och fysisk handel och skapa en sann omnichannel-upplevelse för dina kunder. Med Omnium möts innovation och expertis för att driva digital transformation och förbättra dina affärsmöjligheter.

Om Omnium

Omnium är en ledande leverantör av avancerade e-handelslösningar, specialiserade på OMS (Order Management System). Plattformen är utformad för att optimera och förenkla varje aspekt av e-handelsoperationer, från orderhantering och lagerkontroll till kundservice och hantering av returer. Med fokus på skalbarhet, flexibilitet och effektivitet använder vi Omnium för att hjälpa företag av alla storlekar att uppnå sina e-handelsmål.

Avancerad orderhantering med Omnium

Omniums avancerade OMS är utformat för att effektivisera och optimera varje aspekt av din orderhantering och säkerställer att ditt företag kan hantera ordrar med oöverträffad effektivitet och noggrannhet.

Omnium OMS automatiserar nyckelprocesser inom din orderhanteringsarbetsflöde, från betalningsbearbetning till frakt. Samtidigt får du insikt i orderstatus, lager nivåer, kundinformation samt produkt-, vinst- och lager värden per säljare, butik eller marknad. Allt som möjliggör för dig att fatta informerade beslut och ge dina kunder aktuella uppdateringar.

Läs mer om hur Omnium säkerställer fri flöde av produkt-, kund- och orderinformation här.

Integrations with other best-in-class platforms

Omnium's platform is designed with flexibility and scalability in mind, supporting a wide array of integrations that extend the functionality and efficiency of your e-commerce operations. From ERP systems and payment gateways to CRM solutions and marketing tools, Omnium ensures your e-commerce ecosystem is interconnected and optimized for success. 

Omnium can be integrated with Optimizely, Magento, Microsoft Dynamics 365, Klarna, Voyado, and many more. 

Varför välja Omnium:

 1. Intuitivt användargränssnitt

  Hantera dina e-handelsoperationer utan ansträngning med en användarvänlig plattform.

 2. Äkta omnichannel-upplevelse

  Anslut och sälj sömlöst över flera kanaler för en enhetlig kundresa.

 3. Molnbaserat OMS

  Åtkomst och hantera dina beställningar från var som helst med ett skalbart, molnbaserat orderhanteringssystem.

 4. Blixtsnabbt API

  Upplev snabb datautbyte och förbättringar av funktionaliteten med vårt höghastighets-API.

 5. Flexibla integrationer

  Anslut enkelt till ett brett utbud av system och verktyg för att skräddarsy ditt e-handelsekosystem.

 6. Arbeta med certifierade Omnium utvecklare

  Dra nytta av våra certifierade utvecklares expertis för skräddarsydda, tillförlitliga lösningar.

Arbeta med Kruso och Omnium

Kruso bidrar med en rikedom av erfarenhet i att utveckla och implementera komplexa integrationer som kompletterar Omniums förmågor. Våra certifierade utvecklare är skickliga på att skapa skräddarsydda integrationer som säkerställer att dina digitala lösningar är perfekt anpassade till dina affärsprocesser och mål.

Vi arbetar nära tillsammans med dig för att förstå dina specifika behov och utmaningar, och utvecklar en anpassad integrationsstrategi som utnyttjar det bästa av Omniums plattform och vår utvecklingsexpertis.

Vill du veta mer?

Om du är osäker på om BigCommerce är rätt val för dig, tveka inte att höra av dig för ett snabbt samtal.

Lotten Holmgren

lotten@kruso.se

+46 735 124 970