Kruso Logo
Kontakta oss
Tillbaka till jobb

Spontan jobbansökan

Malmö

Kultur på Kruso

På Kruso tror vi starkt på att ett bra team måste ha mångfald. Det krävs olika slags färdigheter, så väl som personligheter, bakgrunder och livserfarenhet.

Vi strävar efter att skapa en öppen och stöttande kultur på Kruso. Hög nivå på hantverket är något vi skapar tillsammans genom att samarbeta och lära oss tillsammans.

Arbete är en viktig del av livet, men det är inte allt. På Kruso förväntas ingen ta med sig jobbet hem eller vara mer personlig på jobbet än de själva vill.

Vårt fokus är grymma tekniska lösningar, något vi vet kan uppnås på många olika sätt. Du kan vara en smal specialist, en bred generalist, en mångårig veteran eller en nyfiken nybörjare.

Teknologi är ett medel för att lösa problem. Nyfikenhet, vilja att lära sig och en problemlösarattityd är mycket viktigare än expertis i något specifikt verktyg.

Vi försöker att respektera, lita på och stödja varandra så att vi kan skapa fantastiska saker tillsammans.

Krusos förväntningar på dig

Det viktigaste för oss är vem du är som person, vad du kan bli och vad du kan skapa. Formell utbildning, erfarenhet eller fina titlar spelar mindre roll än nyfikenhet och en vilja att utvecklas. Vi letar efter intressanta personer som vill skapa fantastiska digitala upplevelser.

Några egenskaper som vi värderar högt är ödmjukhet, reflektion, att vara stödjande och kommunikativ. Vi älskar starka åsikter, så länge du är beredd att lyssna och ändra dig om du lär dig något nytt.

Du måste kunna arbeta självständigt och ta initiativ, men om du beskriver dig som en ensamvarg eller rockstjärna så är Kruso sannolikt inte rätt ställe för dig. Vi söker personer som kan ta ansvar för sig själva samtidigt som de håller gruppens bästa högt.

Kruso är inte ett enormt bolag, så du kommer sannolikt behöva utföra en del saker som faller utanför ditt hantverk. Vi har grymma personer som chefer och HR, men det är inte möjligt för dem att helt på eget bevåg lösa varje önskan från kollegor. Du bör vara bekväm med att boka tågbiljetter, hämta kaffe, prata med kunder och liknande.

Vi förväntar oss att du säger till när det känns som att något är fel eller saknas dig. Vi strävar efter att skapa en bra arbetsplats, men vi är inte perfekta. Vi vill lyssna, reflektera och bli bättre tillsammans.

Kruso Malmö

Malmöskontoret är en del av den större Kruso-familjen. Vi har stödet av bolaget men agerar som ett eget team. På Kruso Malmö kommer du ha goda möjligheter forma hur du, och vi, jobbar.

Om du har några frågor om Kruso Malmö så är du varmt välkommen att kontakta kontorschefen Lotten Holmgren på lotten@kruso.se

Hur man ansöker

Vänligen ansök om tjänsten genom att fylla i nedanstående formulär:

Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Andra befattningar på Kruso Malmö