Kruso Logo
Kontakta oss
Tillbaka till jobb

Senior Frontend Developer

Stockholm

Bli en del av familjen

Är du en passionerad frontend-utvecklare med minst några års erfarenhet, som vill ta dina färdigheter till nästa nivå? Vill du arbeta för ett företag i tillväxt som tror på att växa tillsammans som ett team och som har ambitionen att vara den bästa teknikpartnern för våra kunder?

Din viktigaste uppgift som frontend-utvecklare på Kruso kommer att vara att leverera de bästa möjliga webblösningarna till våra kunder och sträva efter att höja ribban för hela vår frontend-utvecklingsmiljö när det gäller nya teknologier, standarder och bästa praxis. Vi letar efter någon med en brinnande passion för frontend-utveckling, ett intresse för design och användarupplevelser, samt nyfikenhet för optimeringar och en tro på att du kan göra en skillnad. Ditt arbete kommer att hjälpa företaget och teamet att kontinuerligt förbättra sig mot utmärkta tjänster för våra kunder.

Vi förväntar oss att du bidrar med drivkraft och engagemang, och vi erbjuder en arbetsmiljö där alla spelar roll och där det finns utrymme för personlig och professionell utveckling. Kruso är ett företag i tillväxt och vi erbjuder rätt kandidat en fantastisk möjlighet att påverka vår riktning som företag.

Vad vi förväntar oss av dig:

  • Frontend-utveckling är din professionella passion: Frontend är den rätta änden av programmering. Självklart. Kunskap om backend är en välkommen bonus, men frontend är där du vill göra skillnad.

  • Öga för design: Du har öga för design och kan improvisera utifrån befintliga designkoncept eller har kanske till och med en bakgrund inom design, UX eller UI.

  • Du skriver utmärkt kod: I slutändan är kodning det vi ägnar oss åt, och du utmärker dig inom webbaserade frontend-teknologier.

  • Du är ambitiös: Du vill vara bäst och strävar ständigt efter förbättring.

  • Du är en lagspelare: Du trivs med daglig samverkan, kunskapsdelning och det ömsesidiga utbytet i teamutveckling.

  • Kvalitet spelar roll: Vårt främsta mål är att skapa de bästa möjliga lösningarna för våra kunder, och du inser vikten av de sista 10 procenten.

Utöver ovanstående förväntar vi oss att du har:

  • Förmågan att arbeta från vårt kontor i Stockholm.

  • Om du inte är medborgare i EU, att du har en arbetspermit inom EU.

Vad kommer du att göra?

Som frontend-utvecklare är din uppgift att skriva kvalitativ kod och hjälpa ditt team att leverera utmärkta lösningar till våra kunder. För den här positionen letar vi efter någon med en känsla av behärskning inom webbplattformen. Vi är inte bundna till en teknologisk ram eller arbetssätt på Kruso, vår inställning handlar om att anpassa oss till de utmaningar vi står inför och sträva efter en lösning som bäst tjänar syftet. Trender och bästa praxis ändras, men problemlösning och fokus på kvalitet består. Det är dock självklart att behärska HTML, CSS och JavaScript krävs. För att ge dig en insikt i vart vi lutar just nu har vi i vårt senaste projekt använt TypeScript, React/Preact och .Net. Men med det sagt så utforskar vi kontinuerligt nya verktyg och arbetssätt.

Eftersom du kommer att leda projekt krävs det en lösingsorienterad och självgående personlighet med en bred verktygslåda. Vi förutsätter också att du har ett starkt intresse för nya teknologier, bästa praxis och att du spenderar tid på att implementera detta för att höja kvaliteten på vårt arbete ännu mer.

Förutom att vara en utvecklare i vårt team kommer du också att vara en del av ett klientinriktat team som har i uppgift att förstå klientens krav. Du kommer att arbeta nära våra kunder och leverera storskaliga lösningar och avancerad integration.

Om du har färdigheter för och ambitioner att nå roller som Ledande Utvecklare eller Klientansvarig kommer vi att erbjuda möjligheter att göra det möjligt. Det finns utrymme för personlig och professionell tillväxt. Kruso växer också och vi missar aldrig chansen att erbjuda rätt kandidat en fantastisk möjlighet att påverka vår inriktning som företag.

Varför arbeta på Kruso?

Som företag har Kruso en huvudsaklig målsättning: Vi vill vara världens bästa arbetsplats. Vi uppnår detta mål genom gemensamt ansvar och engagemang från alla medarbetare. Vi är "Krusaders"!

Curiosity, Craftmanship, Caring - De tre C:na.

På Kruso tillåter vi oss själva - faktiskt kräver vi det - att vara nyfikna. Vi breddar vår synvinkel genom att utforska nya teknologier och nya arbetssätt. Att leverera kvalitetsarbete och hantverksskicklighet i alla aspekter av våra lösningar är en ära. Och det viktigaste av allt, vi bryr oss om varandra och världen, där vi som individer och som företag spelar vår roll.

Kruso tar stolthet i att erbjuda en dynamisk och öppen arbetsmiljö - en plats för samarbete, kunskapsdelning och kontinuerlig självutveckling och självförverkligande. Vi har en stark professionell kultur där vi fokuserar på att hitta och utveckla de bästa lösningarna för våra kunder. Samtidigt värderar vi en jordnära arbetskultur och att vara en flexibel arbetsplats som rymmer alla personligheter och olika individuella behov. På det här sättet har alla medarbetare friheten att strukturera sina egna arbetstider.

Vi värderar det sociala aspektet och är stolta över vår starka gemenskap över hela företaget. Därför ordnar vi också flera sociala evenemang som filmkvällar, fredagsbarer, innovationsdagar och årliga weekendresor för alla Krusaders.

Kruso är en digital utvecklings- och rådgivningsbyrå grundad 1999. Vi är specialiserade på att utveckla komplexa webbplattformar och digitala rådgivningstjänster och är en av Danmarks mest erfarna leverantörer av digitala lösningar för både offentliga och privata företag. Vi är ett sammansvetsat team av cirka 100 specialister i Köpenhamn, Århus, Malmö, Göteborg, Stockholm, Lviv och Lissabon. Våra tjänster inkluderar digital strategi, användarupplevelsedesign, rådgivning, utveckling och drift/funktion.

Any questions?

Vänligen ansök om jobbet genom att fylla i formuläret nedan. Om du har frågor om jobbet, vänligen kontakta VD Stockholm, Prince Talhaoui på prince@kruso.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök

Sök jobbet genom att fylla i formuläret nedan:

Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.