Kruso Logo
Kontakta oss

DOT Website.

3 företag - en gemensam självbetjäningsplattform.

DOT är ett samarbete mellan 3 danska offentliga transportleverantörer. Movia (Buss), DSB (Tåg) och Metroselskabet (Tunnelbana). DOT erbjuder en enkel ingång till kundtjänst, prisinformation, biljettguider och annan relevant kommunikation för användare av kollektivtrafik i den östra regionen av Danmark.

Utmaning

Tre företag krävde en enkel ingång för användare av kollektivtrafik i de östra regionerna av Danmark. Den nya plattformen integrerade och sammanförde funktioner och element som tidigare var utspridda mellan de tre olika webbplatserna.

Lösning

Kruso designade och utvecklade den nya DOT-webbplatsen med hjälp av Umbraco CMS. Den nya plattformen utvecklades med hjälp av en agil projektmodell och i samarbete med flera intressenter. Slutresultatet är en användarvänlig, fullt responsiv webbplats som ger en enda front-end till flera olika system, inklusive den populära danska reseplaneraren rejseplanen.dk. Projektet inkluderade flera användartester för att garantera optimal webbplatsanvändbarhet.

Resultat

DOT's nya webbplats är en succé. Lösningen utvecklades under en stram tidsplan, men slutresultatet är en högkvalitativ och användarvänlig självbetjäningsplattform som har välkomnats av dess användare. Kunderna tycker att det är lätt att hitta den information de behöver både under resan och när de planerar resan, oavsett om de letar efter resetider, förseningar, biljettinformation, priser eller kundservice.

Träffa teamet